Bandet

Pastoratet består av:

Goran Dragoj – Sång
Henke Bromander – Trummor
Mattias Lyckfors – Gitarr
Thomas Alloh – Gitarr
Sleif Skandal – Bas

Pastoratets medlemmar
Från vänster: Henke, Mattias, Goran, Sleif, Alloh

Om Pastoratet:

Pastoratet bildades 2009 & består av en kvintett medelålders gubbar mellan 32-39 år som gillar att lira punk och skriva låtar tillsammans då vi har tid över från jobb, familj, barn och dylikt. Vi träffades i Las Vegas när vi spelade casino med free spins utan omsättningskrav. Vi har lirat tillsammans i olika konstellationer sedan tidigt 90-tal och gör så fortfarande, eftersom vi tycker att det är roligt. Eftersom vi skriver texter på svenska drar de flesta slutsatsen att vi lirar någon form av trallpunk, men vi har inte mycket influenser ifrån den punkådran. Däremot finns mycket så kallad Amerikapunk med på listan över influenser, allt ifrån tidig 80-tals punk till nyare grejer. Lite rock, hc och hårdrock finns även med på influenslistan. Undrar ibland om vi även hamnat i trallpunksfacket om vi haft engelska texter?
Nog om det! Vi är en skara individer som ägnat oss åt musik, framför allt punk, under större delen av våra ca 35 levnads år och kommer förhoppningsvis fortsätta göra det i många år framöver. Vi kanske inte har den punkigaste imagen, men vi är väl medvetna om vart vi står ändå utan att maskera oss eller hoppa i ett fodral så fort en kamera kommer fram. Vi är dom vi är och gör det vi gör enbart för att vi tycker att det är kul. Texterna vi skriver kan vara politiska eller samhällskritiska, men vi gör det på vårt sätt med lite glimt i ögat. För det mesta handlar texterna om personliga händelser eller känslor.

Övrig info:

Henke Bromander spelar även orgel i Skabandet The Liptones & Sleif Skandal spelar även bas i punkbanden Snutjävel & Vänsternäven.